Team Plast
- stijl met regels

Team Plast Sp. z o.o. is een producent van ramen en deuren van PVC en aluminium. Het bedrijf startte op 18 oktober 2002 en het hoofdkantoor bevindt zich in Stradomia Wierzchnia, gemeente Syców , provincie Dolna Sląsk.

De raamschrijnwerkindustrie is een van de meest dynamisch ontwikkelende sectoren van de bouw. De aanhoudende strengere normen op het gebied van isolatie en energie-efficiëntie mobiliseren producenten om hun producten voortdurend te verbeteren en om betere en betere technologische oplossingen te introduceren. Dat is de reden waarom, toen we onze activiteit begonnen, de markt voor raamtimmerwerk op een compleet andere plaats stond dan nu. We hebben de uitdaging aangenomen om hem bij te houden en hem zelfs waar mogelijk te passeren. Het streven naar innovatie en de hoogste kwaliteit van producten, met respect voor de principes van duurzaam bouwen, is ons hoofddoel geworden. Vandaag kunnen we zeggen dat het ons gelukt is. De raamsystemen die wij aanbieden worden zowel in Polen als in het buitenland gewaardeerd, en worden een garantie voor comfort en betrouwbaarheid.

4 jaar deelname en activiteit op de moeilijke en ook zeer competitieve markt voor de productie van raamconstructies betekent dat we vandaag het potentieel kunnen benutten dat voortkomt uit het feit dat we nog steeds een jonge organisatie zijn met een gevestigde technische intelligentie, open voor zakelijke partnerschappen, live en flexibel inspelen op marktbehoeften. Een organisatie die al haar activiteiten baseert op de pijlers van geloofwaardigheid, professionaliteit, toewijding, doorzettingsvermogen en probleemoplossende vaardigheden.

We zijn overtuigd van de steun die we van onze betrouwbare partners ontvangen dat we de eer hebben om bekende merken als: VEKA, GEALAN,