Aluminium ramen

Aluminium ramen zijn een universele oplossing, ideaal voor de implementatie van moderne architectonische ontwerpen. De specificiteit van aluminiumprofielen maakt de constructie van glazen oppervlakken van indrukwekkende afmetingen mogelijk. TeamPlast biedt zowel interne als externe en terras-systemen. Dankzij hen kunt u zowel lichte scheidingswanden als brede panoramische buitenbeglazing bouwen. TeamPlast heeft ook aluminium ramen met verhoogde thermische isolatie. Als u op zoek bent naar oplossingen voor het construeren van brede, effectieve beglazing, kies dan voor aluminium.

Aluminium systemen

Aluminium is een materiaal dat vrijwel onbeperkte constructiemogelijkheden biedt. Grote glasoppervlakken zijn al jaren een van de meest gewenste architecturale kenmerken. Aluminium schrijnwerk als geen ander is geschikt voor het ontwerpen van beglazing van grote afmetingen met verschillende vormen en doel. Aluminiumsystemen zorgen voor een moderne indeling van kantoorruimte, voor het plaatsen van gebouwen waarin glas geen grenzen lijkt te hebben en voor het openen van een panoramisch uitzicht in de woonkamer. Aluminiumsystemen worden gebruikt in zowel grote als kleine architectuur, zoals wintertuinen. TeamPlast biedt extreem stabiele en duurzame aluminium profielen met een hoge mechanische sterkte. We bieden veel oplossingen met verhoogde thermische isolatie, profielconstructie met twee of drie kamers. Aluminium is een combinatie van betrouwbaarheid en buitengewone esthetiek.

80 punktów sprzedaży

U hebt geen antwoorden gevonden op vragen over dit profiel, vraag naar een consultant in uw regio, zij kennen het antwoord op elke vraag

NAAR BOVEN