Merkgeschiedenis

2002 - zo begint ons bestaan
2002

Het begin van de activiteit

Het bedrijf Team Plast Sp. z o.o. wordt ontwikkeld in Syców, te beginnen met de productie van vensters op basis van VEKA-oplossingen, een van de grootste fabrikanten van raamprofielen en op ROTO-systemen, de wereldleider in de productie van fittingen.

2003

Verovering van Europa

Team Plast betreedt de Europese markten en begint haar producten te verkopen in West-Europese landen, zoals Frankrijk, België, Tsjechië en Duitsland. In de volgende jaren zullen het Zwitserland, Zweden en Spanje zijn.

2005

Wij starten met aluminium

Team Plast brengt een samenwerking tot stand met YAWAL, waarmee de productie van aluminiumramen begint.

2008

Uitbreiding en nieuwe locatie

Op het stuk grond dat gekocht is in Stradomia Wierzchnia (ongeveer 50 km van Wrocław), worden een productiehal en een nieuw kantoorgebouw gebouwd, waar in februari 2009 het hoofdkantoor van het bedrijf wordt verplaatst.
Team Plast koopt een zeer gespecialiseerde productielijn van Elumatec-Sturtz, waarmee een nieuwe belangrijke stap wordt gezet in de verbetering van technologische processen.

2009

De eerste internationale vakbeurs

Team Plast neemt voor het eerst deel aan internationale handelsbeurzen. BATIMAT, de grootste Europese bouwbeurs, biedt het bedrijf de mogelijkheid om zijn producten te presenteren en zakenpartners te werven. Team Plast neemt ook deel aan hen in de daaropvolgende jaren: 2011, 2013 en 2015.

2010

Eerste Business Gazelles

Voor de eerste keer krijgt Team Plast de titel van Business Gazelle. Dit is een prestigieuze prijs in de ranglijst van de meest dynamisch ontwikkelende kleine en middelgrote ondernemingen.

2012

De richting van energie-efficiëntie

Het bedrijf breidt zijn productgamma uit met aanvullende VEKA-profielsystemen, die zich ook beginnen te specialiseren in zeer energie-efficiënte raamoplossingen.

2013

Een nieuwe hal en een nieuwe partner

De bouw van een productiehal samen met kantoorfaciliteiten met een oppervlakte van 2000m2 begint. Team Plast werkt samen met ALUPROF en breidt de aluminiumassortimentgroep uit. Het effect van het werken aan gezamenlijke projecten in de volgende jaren is het verkrijgen van een certificaat voor branddeuren en ramen.

2014

Bredere aanwezigheid op de beurzen

Team Plast exposeert zijn producten op de volgende internationale beurzen - SWISSBAU in Basel en EQUIP'BAIE in Parijs.

2015

Forbes Diamonds

De activiteit van Team Plast wordt geëerd met een andere prestigieuze award-titels van FORBES per maand.

2016

Bouw van het expositiecentrum

Voor de eerste keer neemt Team Plast deel aan een van de grootste bouwbeurzen in Polen, MTP-BUDA 2016

Het bedrijf presenteert ook zijn aanbod op een van de belangrijkste handelsbeurzen in Europa, FENSTERBAU FRONTALE, die om de twee jaar in Neurenberg wordt gehouden.

In mei, de bouw van een nieuw tentoonstellingsgebouw met een oppervlakte van 760 m2, waaronder een conferentiekamer voor 80 personen en een laboratoriumruimte, waar Team Plast-klanten en hun werknemers en assemblagegroepen kunnen deelnemen aan opleidingen op het gebied van assemblage, regelgeving en raamtechniek, evenals deelnemen aan het testen van producten, bijvoorbeeld op het gebied van isolatie.

2017

Verhoogde ontwikkeling

In september leggen we de laatste hand aan de aanschaf van een moderne en volledig geautomatiseerde aluminiumproductielijn. In oktober werd een nieuwe productielijn voor pvc-ramen gekocht en tegen het einde van het jaar breiden we de productiehal uit.

2018

Gazele Biznesu

In de 19e editie van de Gazele Business -ranglijst trad ons bedrijf toe tot de elite-groep van de meest dynamisch ontwikkelende bedrijven. In Polen wordt de ranglijst samengesteld door het zakelijke dagblad Puls Biznes en het onderscheid weerspiegelt de goede reputatie en geloofwaardigheid van ondernemingen, die dankzij de extreem dynamische ontwikkeling zelfs bij veel grotere concurrenten goed presteert. De voorwaarde voor het ontvangen van de titel Business Gazelle is om drie jaar op rij de omzet te vergroten en winst te behalen.

TOEKOMST
NAAR BOVEN